Skridsko

Hej.


Har inte skrivit på skit länge förlåt :P <33.

Precis kollat på Lets Dance Laila äger ju dom andra hon borde vinna tycker jag !. men de andra e ju bra också ,Nu har Hjälp börjat as kul s¨å det måste man ju kolla på liksom.Idag har jag åkt skridskor me skolan det va ganska kul. Jag och 3 andra kompisar skulle tävla vi var i 2 lag , vi skulle tävla om den som kom först till andra sidan. Så jag och den andra tjejen råkade åka in i varandra i full fart i mitten!. haha båda ramlade så vi hamna typ på varandra,Jag fick as ont på näsan och hon fick ont i knät haha så kan det gå!.Annars hände det inte så mkt idag jag åkte hem och åt godis haha (svullo) men det  ju typ det bästa mn  vet så ;P. sen kollade jag på tv duchade min hund och inte så mkt mer typ :P DEt var typ bara det som hände idag inte så kul direkt men men !.

Puss på er <333333!

Dygna

Hej


Är med min bästis <33 :D . ska typ lägga oss eftersom man var uppe hela natten igår e man så himla trött nu. Jag två andra kompisar skulle kolla på en film som gick på tv den hette typ Snakes on a plan den var rätt bra faktist!.Kommer inte ihåg vilken tid den gick men ¨det var rätt sent. Så efter den filmen somnade vi i soffan, alla var as trötta och vi sov ända tills 4 tills nån av oss vaknade så då var man ju tvungen att gå in och lägga sig i sängarna haha.mne man var ju pigg då så man kunde ju inte sova direkt haha!. Så det blev ytp ytliggare nån timme. Vi sov typ till 11 på morgonen . Assw det eju inte så sent tycker jag liksom för att ha vart uppe skit sent ^^ :P , tog tyväringa  bilder från helgen sry men kan ju säga att det var as kul :D. Ska gå till min bästis nu puss hej ! :D

Sov gott älsklingar!

Ska lägga mig nu :D:! go natt älsklingar ha ne bar dag i morgon det kommer i allafall jag ha det känenr jag på mig ! . haha puis på er alla <333



Lovee yoouu ! :D

 Älskling syster <33 !


Gina TricoT!

Tjenare sötnos <3 !


Åhh. idag har jag städat mitt rum, skönt att det e rent nu ^^ mamma dampa loss! eftersom det va så stökigt men får vel se vad hon säger nu,Damsugit och allt liksom haha.Alltså måste ha nya kläder är i behov liksom, får åka in till Sthlm nån helg det finns ju liksom mest där hehe ^^. Får vel åka in men min bäbis lollo och shoppa. Favvo affären e ju Gina Tricot ! :D. Så jäkla fina kläder där och rätt så billigt :). 



Lite kläder från Gina.

 
Venne om man ser nåt ?



Hej då ! :D


..

Hej!



Ursäktar så mkt för att det inte blev några inlägg igår :P.Ska även börja med att fylla på "Outfit" kategorin men min mobil kommer imorgon :D, Så imorgon lovar jag att ladda upp lite bilder!. Nu sitter jag och lyssnar på Chris Browns bra låt "Forever". As bra tycker jag sen måste man ju göra lite läxor, att ha klart matten skulle vara skönt! I helgen kanske jag ska till min bästis!. Vi måste ju ge paket till varandra D:_ Eller så blir det en fika i vecken :)

Busig

Hej !



Har varit hemma idag och vilat, åkte faktist 5 km på längdskidor haha. Man måste ju vara sjuk i huvudet kanske du tycker ;P. Har även ont i benen för att min busiga kusin "råkade" kasta en hård ishockey puck på mitt smal ben ! . Aj, gissa om det gjorde ont fick ett litet blåmärke på benet.


Jadu nu börjar skolan igen, usch tidiga mornar det hatar jag ! Jag kan verkligen inte gå upp på mornarna är alldeles för trött fast man kanske bara lägger sig klockan 10 . Men det ska ju bli kul att träffa kompisarna!. Så nu undrar jag vad man ska ha på sig det beror ju på om det e kallt ute liksom. Kanske blir en klänning vem vet ;P,Oj nu kollade jag på klockan och såg att Beck filmen hade börjat måste gå !

Hej då sötisar <3    (Vet att jag ser sur ut hihi)

RSS 2.0